Sunday, 31 May 2009

DRYPERS TOUR..N PAMPESS FIRAS:)

~ibu firas suka time posing je..hehehe..alahai firas nie..ko nie kalau bergambar..mmg tak leh harap..tengoklah..kemain susah nak ajak bergambar...menggeliat la plak..mmg anak ibu nie tak suka bergambo..sabo je lah~



~wawawawa...tak sempat dahhh...hehehe...tiga je yang betul...~


~salah tu baba..cepat..u r running out of time~


~alahai baba..cepat skit susun kiub tu~

~hadiah yang kami dapat masa join tour dryperss..~

Masa pergi GIANT tadi ada dryperss ajak join tour they olls..Kot2 ada hadiah atau goodist yang besh arrr..
syarat dia KENA beli pampess satu..haaaa..
ini memang pampees firas sejak umur dia satu tahun yang lalu..
kitaorang org pun join lah..beli satu pampess..dapat lah masuk contest..
dapatlah hadiah 1 lagi pampess gan goodist yang dalam paper bag tu..hehehee
rezeki..rezeki..jangan ditolak..
dalam paper bag tu ada baloon,baby towel, pampess travel kid..
okla tu..kan dari pulang dengan tangan kosong...hehehe


5 comments:

  1. salam zieha,

    murah rezeki firas... :)

    ReplyDelete
  2. salam kak,

    tahniah dpt pressie..rezeki tu..sape nak bagikan=)

    penat ibu nak suruh firas bergambar ye..

    ReplyDelete
  3. owhh cik abe awk sungguh sporting join contest tu..kalo saya mesti sy yg kene..hubby aii pemalu nk join2 mende2 nih..hehe..

    ReplyDelete
  4. zieha-k.yong
    alhamdulillah..rezeki anak:)

    zieha-padnani
    alhamdulillah rezeki anak.mcm tu lah firas kalau disuruh bergambar,,mmg payah betul..:P

    ReplyDelete
  5. zieha-mama idzareef
    alhamdulillah..hubby i mmg boleh diharap kalau bab2 contest nie..ada luck:)ibu nyer kurang luck skit..hehehe:)

    ReplyDelete

firas on the page