Tuesday, 19 May 2009

SKODENG FIRAS

~last2 meja solek ku dijadikan bahan experimen mainan dia..geram agaknya..tak dapat barang yang dia nak dlm laci..habis diangkut trailer,keretapi,kereta mainan firas letak atas meja solek ibu...sabo jelah..~



~haaaa...dah dapat ye dompet zip tu...main2 zip la tu~


~masih lagi tak dapat barang yang sesuai untuk dimain...upss sila abaikan barang2ku dalam laci ini..berselerak kan...hik3x~


~firas nak kidnapp barang apa tu ???~


~ oooo..bukak laci meja solek ibu ye...~


Minggu nie ibufiras tak ada idea nak hapdet citer untuk blog myfiras nie..kering kontang dah idea..Bulan nie tak tau lah kenapa?? mood nak berbloging pun rasanya dah menurun...rasanya kalau ada carta..memang peratus dia turun 50%..hik3x..Lama2 blog anak aku nie penuh gan sawang tak lama lagi...hehehe..kesian firas...tak per..nnti ibu kan hapdetkan story2 yang beshhh yek..skrg ibu kurang ada mood
Oklah berbalik pada story nya..2-3 minggu yang lepas,ibu firas skodeng firas..
nak tahu firas buat apa..???
haaaa..kalau dibiarkan tanpa pengawasan.inilah hasilnya...
upssss..sila abaikan bilik tido..kami ye...hehehehe..meja solek ibu firas pun dah tak gaya meja solek..
dah macam lambakan barang2 permainan firas plak....:)


13 comments:

  1. cantik langsir..i laikeee

    ReplyDelete
  2. hencem nya baby firas ni. banyak koleksi kerongsang zieha.sy 2 3 ketul je. he he..

    ReplyDelete
  3. baru nak bagitau cantik langsirrrr....itu la keja bebudak...kalo diam mesti ada maknyanya

    ReplyDelete
  4. Hahahah, hish bahye neh kasi main depan meja solek tu. ada yang elok elok meja kaler putih jadi colorful kang@!~

    ReplyDelete
  5. agaknya firas cari barang yg sesuai utk kasi hadiah kat aweks dia....hihihi...

    ReplyDelete
  6. wah..firas..ader je projek 505 ye...hehehe...
    lps ni ape plak nk dikeje kn tu..

    ReplyDelete
  7. zieha,

    sama lah dgn fikri.. kereta trailer, lori seme angkut.. ikut suka nak lambak kat maner.. nak brom2 kat lappy ibu pun jadik...

    jemput ke blog borong award..
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menepek-award-part-2.html

    ada tag juga utk zieha
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-2.html

    ReplyDelete
  8. aik...baby boy pun rajin menyelongkar ke...

    ReplyDelete
  9. ibufiras-noy
    heee..cantik ye..hik3x:)

    ibufiras-mama Tiara
    ermmm, ibufiras ada jual kerongsang skit2,tu yg byk tu koleksi..hik3x:)kalau nak leh order gan zieha...

    ReplyDelete
  10. ibufiras-mamasyaza
    betul tu..firas mmg tak leh dok diam,ada je projek dia..hehehe

    ibufiras-jiji
    hehehe..firas tak pandai menconteng lagi..main2 je:)

    ReplyDelete
  11. ibufiras-mama danish
    heee..awekss?? firas still single and availabe..hehehe:P

    ibufiras-cintakusayangMu
    lebih dr 505..la..hehehe..firas bagi up skit angka tu..leh kan auntie??

    ReplyDelete
  12. ibufiras-yanadzul
    kalau firas ada adik, mayb kureng skit kot aktiviti permaianan dia..hehehe..lalalala..:P

    Ibufiras-k.yong
    allright sis, nnti zieha amik..tk u:)

    Ibufiras-ummi afifah
    ermmm,nnti afifah kalau dpt adik lelaki, tahulah camne..camnielah..gayanya kalau anak jantan ..hehehehe.Ibu firas mesti ada ketahanan mental dan fizikal..jaga anak jantan nie,,hehehe:p

    ReplyDelete

firas on the page