Thursday, 14 May 2009

GANAZZ BETOL ANAK IBU TIDO..










Kalau nak tau..macam nielah firas tido...
ganazz kan..???
sekejab ke kiri, sekejab ke kanan, sekejab ke depan, sekejab ke belakang..semua posisi lah dia nk tido...Bila waktu bersama ibu(biasa time mlm,,kadang2 memang tak sedar..pun..sedar2 anak kat hujung dunia..nasib baik tak jatuh kat bawah katil..firas..firass..ganazzz sangat ko nie..nasib baik lah ko nie anak jantan, kalau anak betina..tak tahulah ibu nak buatnya..hehehee

14 comments:

  1. hahaha....tawaf satu katil dia ya... sib baik tak tawaf sampai bawah katil.

    ReplyDelete
  2. Huhu..zara pon same spesis ganas jugak. kdg2 siap naik atas bntal n kaki pon naik atas muka mama die ni. jatuh katil dh few times dh. nasibla katil tu tak tinggi mane..

    p/s: tak suka tido kat toto sbb mama die spesis sakit belakang klu tk dpt tilam..=p .zara plak klu ditinggalkan tido snsorang kat toto melalakla jwbnyer..=p

    ReplyDelete
  3. sama cam aqish gak...tido ikut sedap je...kengkadang tu sampai naik atas badan mama & papa....kitorang jadi bantal plak....macam2 posisi ada...

    ReplyDelete
  4. Salam,comelnya Firas tidur..macam2 gaya:)

    ReplyDelete
  5. ibufiras-mama-danish
    rutin biasa bagi firas..kalau tak tawaf bkn firas la kot..hehehe

    ReplyDelete
  6. zieha-mama zara
    zara pon ganaz ye..hehehe..takpelah asalkan anak kita selamat dan nyenyak tido gan posisi kesukaan dia udahlah ye.Bayangkan kalau firas gan zara tido sekali..siapa yang paling ganazz hehehe..:P

    ReplyDelete
  7. ibufiras-mama_aqish
    betul tu mama_aqish,firas pun gtu gak..suatu hari tu mmg nasib tak baik terantuk kepala firas kat mulut zieha..yelah...kita tgh sedap layan tido.Sekali tu terantuk kena kat bibir zieha ADOIII..sakit..habis lebam dan berdarah bibirku ..sabar je lah:)

    ReplyDelete
  8. ibufiras-mama_syakir
    salam disambut:)heehe..mama syakir..banyak lagi tu posisi tido firas yang tak sempat disnap..hehehe..lagi ganazz:P

    ReplyDelete
  9. darwish and firas tak leh tido sekatil la ni..menyepak sesama sendiri ;)

    ReplyDelete
  10. hek!! sama laa tu pesen tdo ngn betty..

    suka nama firas.. dulu masa ngandung betty ingt boboi.. konfiden jek nk letak nam Firas Thaqif.. huk!!

    ReplyDelete
  11. Camtu laa anak jantan..Iman pon camtu gak. Iman xpenah Kay tido atas katil sbb dia suka guling2 time tido. Penah tu masa kat umah tok dia kat Kedah, Iman 7 bln dah dah hampir jatuh. T'sepit antara katil dan dinding. Pastu Kay x berani nk tido kan dia kat katil. Tido kat toto je.

    ReplyDelete
  12. zieha-three
    ohh tak pe..cuba lagi,mudahan esok2 u olls dapat anak boy,,hehehe.errr..jangan lupa tu letak nama FIRAS THAQIF

    ReplyDelete
  13. zieha-k.kay
    kitaorang tak der extra tilam , tu yang dok kat atas katil tu..yang ada toto nipis..hehehe..sakit arrr badan tido kat bawah, firas insyaallah leh control tido dia, cuma ganazz je skit,,hehehe dulu pun penah gak tersepit, alhamdulillah dapat diselamatkan amin:)

    ReplyDelete
  14. salam ibufiras,

    anak2 ku ke3-3 nya lesak & lasak.. tak kira laki @ perempuan... hahahh.. aliya pun pernah tercepit anda katil & dinding...

    ReplyDelete

firas on the page