Tuesday, 5 May 2009

TERIMA KASIH SAHABAT2KU

~GAMOGEN HEALIN ,TIPS DARI KAWAN2 OFFICE..~

~SUITABLE CREAM FOR BABY FACE , TIPS DARI MAMA DARWISH (NOY)~


~CONTOH GAMBAR SALAH SATU DARI CONCETREATE OIL, TIPS DARI AIEESYA~



~MINYAK GAMAT..MMG ZIEHA AMALKAN .IA MMG BERKESAN SEJAK DULU LAGI..TIPS DARI AIEESYA~



~KULIT KAYU MANIS PETUA DARI MAMA_ DANISH DAN MAMA_AMNA~



~SUSU ALPHA LIPID..TIPS DARI IBU_UMAIRAH~


Alhamdulillah..terima kasih sahabat-sahabatku yang sudi berkongsi pendapat dan bagi tips untuk merawat luka my firas ini...Sokongan anda semua memang sangat zieha hargai ..
Sekarang firas minum satu sudu gamogen healin (yang pack warna merah tu)..suggestion dari officemate zieha..
Tgk firas punya luka dah hampir kering,,harap2 cepat kering dan boleh ibu sapukan ubat2 yang sesuai untuk firas nanti
Buat masa sekarang , firas asyik nak menggosok kulit yang luka tu..maybe firas rasa gatal ..pandai plak dia nak gosok tempat yang luka tu..cepat2 kitaorang halang, takut berdarah lagi..tapi firas nie kan..susah skit..lagi kita orang halang..lagilah dia nak menggosok
tempat yang luka yang gatal tu...sabo je lah...


Terima kasih sahabat2ku...firas sayang pada auntie semua..
♥♥♥muahhhsss♥♥♥

10 comments:

  1. on the process of healing dah?alhamdullilah..petua mama noy,kalau luka,avoid telur,kacang,kicap and seafood..cos bende ni leh wat gatal..in science,maybe cos all this things are protein and it increasehealing..thats why terasa gatal..a good thing tapi ada side effect

    ReplyDelete
  2. Salam zieha,

    semoga cepat sembut & kering luka nya.. sian firas, tak selesa, tu pasal la asyik nak garu/tonyoh tempat luka tu..

    ReplyDelete
  3. SMOGA FIRAS CPT SEMBUH..JGN NAKAL2 TAU NK TONYOH TMPAT GATAL TUU..

    ReplyDelete
  4. zieha-noy
    a'aah..sekarang firas minum satu sudu teh gamogen setiap hari.mmg nmpk ada kesan..alhamdulillah..:)

    ReplyDelete
  5. zieha-mama_danish
    terima kasih..mudah2an amin:))

    ReplyDelete
  6. zieha-k.yong
    terima kasih k.yong..::)harap2 kulit firas cepat bertaut..alhamdulillah..luka dia dh hampir nak kering

    ReplyDelete
  7. zieha-amna_faqiha
    terimakasih auntie..insyaallah..Harap2 firas akan cepat sembuh berkat doa dari auntie...alhamdullliah..firas punya luka dh hampir kering:)

    ReplyDelete
  8. Kalau firas asyik nak garu sebab gatal, itu sign dah nak sembuh.. Tapi firas jangan garu laa, nanti luka balik.. :)

    ReplyDelete
  9. zieha-aiessha
    harap2 cepat sembuh luka kt pipi tu, tapi hari nie bernanah skit..huhuhuhu

    ReplyDelete

firas on the page