Sunday, 10 May 2009

MOMS AWARD














Hari-hari merupakan hari yang istimewa buat diri ini dan lebih istimewa lagi setelah bergelar sebagai IBU..Ibu firas lihat ramai ibu-ibu diluar sana sedang bergembira bersama anak-anak mereka,,mungkin disebabkan hari ini merupakan Hari Ibu..hehehehe.(kalau ikut kalender omputih la...)
Bagi ibu-ibu yang telah mempunyai anak yang sudah bersekolah, tentu dapat hadiah istimewa dari anak2..wah..mesti terujakan tengok anak bagi kad, bunga,present..hehehe..Kadang-kadang cikgu la tu yang ngajo suwoh bagi present kat mak..hehehe.
Kalau dekat negara barat mmg dah jadi satu hari istimewa BAGI mothers..contoh seperti hari ini iaitu "MOTHERS DAY ".Esok bulan Jun plak FATHERS DAY..hehehe..macam2 day omputih nie cipta..kita yang dok kat timur nie ikut jelah budaya barat nie..Tapi nasib baik budaya nie..budaya yang baik,,sebab mengingati IBU dan BAPA.Yang nie je la kot kita boleh tiru..yang DAY lain-lain..rasanya tak sesuai gan budaya kita..
eh..betul tak IBU-IBU sekalian?...hehehe
Oleh yang demikian, dengan bangganya ibufiras nak bagi award-award nie istimewa buat mama/ummi yang telah menjalani kehidupan sebagai seorang IBU..wahh..mesti bestkan..dah jadi IBU sekarang...jeng..jeng,,,
Dan semua sahabat-sahabat blog buddies yang zieha tak sebut kan nama ..sila2 la amik ye..buat kenangan,..ibu firas mampu bagi award je..hehehehe
sebab u olls..is the best MAMA...
CONGRATULATION FOR BEING A GOOD MOTHER
"HAPPY MOTHERS DAY"

5 comments:

  1. Selamat hari Ibu Zieha,

    semoga semakin berbahagia menjadi ibu kepada firas & adik2 firas.. :)
    thanks for the awards.. sukaaa..

    jemput ke blog ambil hadiah jambangan bunga..
    http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/makbonda-ku.html

    ReplyDelete
  2. salam ziarah..best nama firas tue..

    ReplyDelete
  3. tq zieha..nanati post kat my blog,k

    ReplyDelete
  4. zieha, happy belated mothers day... aci ke??? Thanks for the awards.... manyak tuuuu.

    ReplyDelete
  5. terima kasih semua..selamat hari ibu buat semua mama..nnti zieha akan displaykan award dan kad..ye.

    ReplyDelete

firas on the page