Saturday, 9 May 2009

AFTER 7 DAYS

(3)
Wajah keriangan firas..kesian..budak kecik tak tau menda...yang tahu ketawa, menangis,menari,melompat, tepuk tangan, bermain, menjerit..dan sekali-sekala..bercakap ayat dia..(firas masih tak pandai cakap..cuma..dia dah pandai sebut perkataan
"BABA"
Wah..jelezz nie..sebut nama BABA dari IBU dulu yea...huhuhu..
tak pelah..esok2 firas mesti pandai sebut perkataan BU...kan??
Mungkin lidah firas..susah nak sebut tu..tapi kalau tanya MANA IBU???
pasti firas akan tunjuk dengan tangan pada IBU
dan Firas akan peluk dan cium manja dengan IBU atau..
firas akan tunjukkan gambar IBU yang gantung kat dinding hall rumah kami..
IBU SAYANGKAN FIRAS..SEMOGA FIRAS...
CEPAT SEMBUH LUKA PADA
PIPI YE...

(2)
Inilah cream yang doctor suggest untuk sapu pada kulit firas..setiap hari (3 x sehari ).Doc cakap sapu sehingga lukanya kering.Jika nampak ada tanda2 scar kena beli ubat scar jenis dermotix..harga ..kata doc mahal skit..esok nak check kat farmasi.Takpelah firas..demi firas..ibu sanggup beli..siapa yang tak sayangkan anak kan...

(1)
Setiap kali melihat muka firas..mmg sedih la ..huhuhu.Luka dah nak hampir kering..tadi nampak ada bernanah skit..kesian firas..nampak mcm nak ada scar la plak..tapi harap2 ..ianya merupakan kulit2 baru yang nak bertaut.Dengan harapan yang tinggi IBUFIRAS mengharap dan berdoa firas agar tidak ada scar..tapi mana mungkin..nampak mcm dalam je..hmmm..




3 comments:

  1. kak, redha kak..semoga firas cepat sembuh..insyaallah,ada ubat yang bole bantu ilangkan scar firas tu..jgn risau

    ReplyDelete
  2. zieha-cheyanti
    thks yanti..mmg mengharapkan firas akan cpt sembuh luka pd mukanya..doakan ye..:)

    ReplyDelete
  3. zieha, jangan risau sangat. Kulit firas tu kulit muda, nanti mesti salin kulit baru punya. InsyaAllah takde scar...

    ReplyDelete

firas on the page