Wednesday, 3 June 2009

FATHERS DAY CONTEST

Akhir-akhir nie ramai mama2 yang kreatif untuk buat contest..hehehe..Salah satu mama yang creatif ialah mamaTisya ...hai mama tisya!! .....anda mmg seorang ibu yang creatif..tahniah atas usaha anda menganjurkan contest ini...:)

dan pada mereke yang suka dan tak serik2 masuk contest ini adalah ibufiras sendiri..hik3x ..tak sedar2 kan..

walhalnya bukan penah ada luck pun..

tak per lah janji penyertaan yang sporting gtu..:)

jadinya ibufiras nak masuk gak lah contest nie..walaupun kesuntukan masa...

esok lusa ibufiras tak der kat Malaysia until 11 Jun 2009 atas urusan..

jeng2..nak tahu???

so juz visit me at zieha to know where i flying over...


Berdasarkan pada rules contest nie bermula 1 June 2009-10 June 2009

Result nya pula akan diumumkan pada 11 June 2009...hehehe.. masa tu ibufiras baru pulang ke Malaysia...entah bila la tu nk bukak pc balik..sah2 hari sabtu ahad baru ada masa nk open blog tu sbb mesti penat dan teramat winduuuu pada insan tersayang..ku hubby n firasss:)


Oklah..berbalik pada cerita contest nie..rules dia senang je


1.Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST as a banner di blog anda.


2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2.


3. Sertakn perkara2 berikut:
Nama ayah & anak
Umur anak (tiada had umur )
citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)




Klik paDA gamBAr utK sYAraT2 conTest



........................................................................................................

......................................................................

...............................................

.....................................

..............................

.................

..........

Jeng...


jeng...


jeng.

..

taraaaaaaaaaaaaa..


inlah gambonya...hehehee:D





heee..ada tak gaya suami mithali tak?...hehehe..layan je lah gambo nie...hik3x:P

Gambar ini dipilih kerana hubbyku sanggup berjaga malam..demi kasih dan sayangnya kepada putera tercinta kami ahmad firas.."firass..sayang..lepas..minum susu..leh tido..yer..sebab baba..pun dah ngantuk nie....:)"



NAMA BAPA : AMRAN BIN ZAKARIA


NAMA ANAK : AHMAD FIRAS BIN AMRAN


UMUR : 1 TAHUN 8 BULAN





Fathers day??? ermmm nak celebrate kat mana ye...bagi ibufiras..hari2 pun fathers day..betul tak?? rasanya dok rumah je kot,,,or maybe ada buat surpprisedddd..jeng..jeng...beli kek ..makan kat tepi pantai..bersantai...tengok pantai nan indah di teluk cempedak..hik3x..

aci tak kawan2 sekalian??

..kalau tak aci..nampaknya bawa kek tu bungkus,..

makan kat rumah jer...:P

Oklah sahabat2 dan my blog buddys..sepeninggalan i nanti..jangan lupa undi kami yee...

undian anda..amat diperlukan...hehehehehe...

coz..zieha tak der masa dah nak buat banner "vote for my father contest" nie,,,

thanks for visiting my firas blog..

i love u ollssss..u olls r the best!!

c u in next 2 weeks..daaaaaaaaaaaaaaa:)

4 comments:

  1. Good luck for firas n papa..

    p/s: huhu..jelesnya ibu firas nak pi KOREA...!!

    ReplyDelete
  2. good luck to Firas n daddy=)

    Kak zieha nak g Korea? take care kak..moga selamat semuanya k

    ReplyDelete
  3. gud luck firas & daddy.. :D

    wah sonoknya bercuti ke korea... p belah mana tu.. musim apa lah ni... teringat plak winter sonata... heheh

    ReplyDelete

firas on the page