Tuesday, 16 June 2009

CHUNG HU LAKE


Cantik tak tasik nie..??..haaa..kalau sahabat2 semua nak tahu dan nak layan gambar2 ibu firas di korea..jom ziarah blog ibufiras yang satu lagi di blog
kita jupe disana..k
tapi buat masa sekarang ibufiras tak berapa rajin nak hapdet...
ibufiras hapdet ikut hari...so takes time la deh...
sebab musim malas hapdet..dah datang...huhuhuhu..
blog firas nie tak leh lah nk enterframe citer dan gambar korea tu
kang ngamuk plak putera i yang satu tu sebab tak ada gambar dia......hehehe:)

5 comments:

  1. cantek gile lake tu..tu buatan ke semulajadi ibu firas?

    ReplyDelete
  2. hehehe..tak check la plak..rasa semulajadi tu..hik3x

    ReplyDelete
  3. jelesnye tgk gmbar korea..mama zara ntah ade can nak pi ke tak..huhu..

    later nak terjah blog satu lagila.korek2 lg citer korea..hihi

    ReplyDelete
  4. hehehe..tak baik jelezz2 tau..insyaallah kalau ada rezeki esok, dapat mama zara ke sana..jgn sadiz2 lagi k:)

    ReplyDelete
  5. Best nya dpt g korea...
    kakyong kan selalu lupa nak link kan blog zieha yg satu lagi tu... ok pasni akan di link kan... ;)

    ReplyDelete

firas on the page