Wednesday, 17 June 2009

FIRAS TAKUT PADA...???





Nak gelak bila tengok aksi firas yang takut pada hair dryer nie..kah!kah!kah!
padan muka firas..asyik ngacau ibu je..kang ibu keluar senjata ibu nie...haaaaaaaaa
Hilang sudah kenakalan firas bila nampak hair dryer nie
YES! YES!..suka dapat menakutkan firas..dan menyakat firas..
maafkan ibu ye...sebab pecahkan rahsia firas hari nie yang takutkan
H A I R - D R Y E R
ibu terlalu letih sangat hari nie..
esok atau bila2 hari yang free ibu nak snap gambar firas yang takut pada
hair dryer..eeeee...boleh ker aku nak amik gambar firas nie...???
puteraku memang tak suka bergambar..haaaaaaa..buat candid je la....
lalalalalalalalalalalalalalala:P

10 comments:

  1. hehehe...sweet...really funny tgk our child takut bende ni kan..

    darwish lak takut ngan kaki ayam..hehehe..my fmli love eating sup kaki ayam kan..so my babah selalu kacau darwish with the chic feet..takut darwish..jheheh

    ReplyDelete
  2. Best kan ada anak.. part dia takut barang tuh apa lah dia bayangkan sebenarnya .. I rasa dia takot bunyi tu kot.

    ReplyDelete
  3. hiksss..klakar bile bygkan anak takutkn something kan..apela yg dipikirknnya..

    ReplyDelete
  4. heheh, mesti bunya hair dryer tu 'garang' mengalahkan rimau... hikhikhik... ;)

    jemput ke blog, amik award khas...

    ReplyDelete
  5. zieha-noy

    suka tengok gelagat2 anak..suka duka bersama:))

    ReplyDelete
  6. zieha-jiji

    i rasa dia takut part pemanas pd hair-dryer tu..firas penah terpegang..tu yang takut..tu..hehehe

    ReplyDelete
  7. zieha-mama idzareef

    hehehe..banyak tu yang difikirkan:))

    ReplyDelete
  8. zieha-k.yong

    tak der bunyi ghimau kak..ini kes takutkan panas..sebab firas penah terpegang..budak2kan mmg suka mencuba..
    ok k.yong..i will tepek award tu..tks

    ReplyDelete
  9. pecah rahsia...takut ngan hair dryer ropenya... dia risau agaknya, takut rambut mama dia kena telan ngan hair drier tu.... vacuum cleaner dia tak takut ke??

    ReplyDelete
  10. zieha-mama danish

    vakum pun firas takut gak bila time vakum berbunyi, kdang2 je..bila masa time dia tak takut, firas seret je vakum tu bawa jalan2 dlm umah..cumah hair dryer nie dia takut sangat sbb angin pemanas tu terkena kat tambut dia..hehehe

    ReplyDelete

firas on the page