Saturday, 20 June 2009

CONTEST AKSI MENARIK


Nama Anak: Ahmad Firas bin Amran
Umur : I Tahun 8 Bulan (Kategori No :2)
Kenapa Gambar Ini Dipilih :
Aksi ini diambil ketika firas tido di dalam kereta..kerana terlalu letih bermain dan begitu degil dan sanggup tahan tak nak tido kat rumah,kitaorang sepakat membawa firas berjalan2..akhirnya firas tertido juga di dalam buaian kereta..
Slogan : Yahoo..ya beda! bedu! berjaya taktic firas kali nie sebab ibu n baba akhirnya bawa firas jalan2..leh firas tido gan nyenyaknyaaa.
.....zzzzzZZZZZZzzzzzz.....
HYEEE..semua..hari nie ibufiras nak hapdett dengan memasuki contest..dari blog buddys ibufiras yang baru ..iaitu
Ibufiras memang tak serik2 kenn masuk contest...hehehe..tahniah dan jutaan terima kasih kepada mama_uzma kerana berjaya manganjurkan contest ini..lagipun tak rugi kan..selain bercontest kita boleh menambahkan lagi kenalan disamping mengeratkan silaratullrahim sesama kita..betul tak..kawan2?..
oklah berbalik pada contest dia rules dia mmg senang
1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK as a banner di blog anda.
2. Buat entry khas ngan tajuk contest aksi menarik& upload gmbr anak anda.
3.Sertakn perkara2 berikut:
Nama penuh anak
Umur anak (mengikut katogeri)
ceritakan kenapa gambar itu dipilih
dan slogannya skali


contest ni bermula pd 8 June-28 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 8pm on 28 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 6 Julai 2009
ada dua katogeri ye.....
1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun
lelaki dan perempuan

4 comments:

  1. alalalala..sukenye tgk gmbar firas tido.dhla bam bam..geram sgt..=p

    ReplyDelete
  2. amboi geramnya tgk firas sleep...geram kat pipi n mulut...cubit kang...

    ReplyDelete
  3. zieha-mamazara

    bentuk muka firas mmg tembam..tapi fizikal bodynya kurus je..hehehe

    ReplyDelete
  4. zieha-mamasyaza

    zzzzz..patutlah firas mimpikan auntie hari tu..cubit pipi firas ye..:D

    ReplyDelete

firas on the page