Thursday, 25 June 2009

HOT MAMA CONTEST

~ cuba teka..masa nie ibufiras bape bulan??
...hik3x..haaaa
masa nie dah 8 bulan tau..
peyot ibufiras nie kecik je..tak nampak pun mcm pregnant~




~duduk atas katil pun..masih tak nmpk peyut kan..
tu lah inilah dikatakan perut tebal..lagipun ngandungkan anak sulung...mmg gtulah..~


~ kalau nak nampak perut ..mesti ibufiras kena pakai baju yang fit skit..haaaa..barulah
nampak kan..ini pun masa ibufiras pregnant 8 bulan..
masa nie posing kat rumah pusnitapuri..kat putrajaya..stay 1 night kat sana..~

Taraaaa...
akhirnya ibufiras dapat gak jupe gambar masa i pregnant kira-kira 1 tahun 8 bulan yang lepas..hik3x..aci kan
suka sangat masuk contest nie,,tak serik2 kenn..
syarat nak masuk contest sangatlah mudah..

1. jd follower mummy qis2. (i dh polo pon)
sila add banner di atas pada sidebar ye..( i dah add pon)
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn
sekali picture mommy dgn perot nye...(ibufiras dh n3 pon..amacam mama_qis..comel tak ibufiras..hik3x..angkat bakul sendiri leh kenns)
4. link kn blog mummy qis.
sila tinggalkn komen bila dh siapkn entry ye...( dah selesai ...)

5 comments:

  1. thanx zieha for the good advice .. heheh memang x makan nasi akan kurus , huhuh tapi nasi nie lah makanan kita org asia ..

    for me i only take once a day .. lebih tak leh .. hheh dah disiplinkan diri .. so far alhamdulillah ..

    ps:good contast tapi ieda maleh sgt nak ambil bhagian .. ati nie nak .. tapi perasaan malas .. huhhu

    ReplyDelete
  2. noy mcm takde jer gmbr pregnant...waaaa...rugi..

    ReplyDelete
  3. zieha-ieda

    tu la pasal,kadang heran camnelah member zieha leh tahan x mkn nasi..jom la join contest ieda..meriahkan suasana..:)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. zieha-noy

    alahai..zieha pun kebetulan jupe stock gambar pregnant dlm pentdrive..sbb baru je delete gambar kat camera..nasib baik ada stock gambar tu..hehehe

    ReplyDelete

firas on the page