Saturday, 11 April 2009

TRYING TO BE PROGRAMMER OR WHAT??


Tengok gambar macam dah pro..guna laptop..padahalnya..?padahalnya..?hehehehee..hanya firas saje yang tahu,,gambar ini diambil sewaktu firas mengganggu ibu melayan tenet,,biasalah dimana ada ibu,,disitulah firas..dan sebab itulah ibufiras kurang mengupdate cerita dalam blog..waktu malam je..leh update..itupun dah jarang2 sebab sekarang firas lambat tido...aadoiii..dah lain plak tune tido anak ibu nie..paling lewat pun pukul 11 baru tido..hmmm

8 comments:

  1. tak lama lagi tercabut lah characters on ur keyboard,zieha..hehe..tu lah yg dah jadik to my keyboard..hasil buatan Darwish ku sayang..

    ReplyDelete
  2. hehehe..noy nanti zieha kena pasang extra gum kt keypad tu..

    ReplyDelete
  3. waaa... bagus2 perintis mase hadapan...

    ReplyDelete
  4. salam
    anak2 kakyong pun sama.. la ni Anis & Aliya yg suka main dgn laptop ibu..
    tidur lewat...?/!! my 3 kids.. kdg2 pkl 1 pagi baru tido..

    ReplyDelete
  5. Zieha, Kay nak add ur blog dlm blog sy leh

    ReplyDelete
  6. hai kay..boleh..kita exchange link yek:)

    ReplyDelete
  7. Blok Kay is http://kayidris.blogspot.com/...pls visit ye

    ReplyDelete

firas on the page