Tuesday, 21 April 2009

BREAKFAST WITH GRANDMA


~ FIRAS WITH MY MOM ~

Sepeninggalan ibufiras ke tempat keja, firas diawasi oleh wek(grandma) gan aki (grandpa) dia.Jadinya bila mak i tak masak untuk breakfast , she will bring along my firas to eat roti canai.Jangan tak tau..firas memang suka sangat makan roti canai,mcm ibu dia gak..hantu ROTI..hehehe..Slot gambo nie..ibu firas amik sewaktu kitaorang nak ke kebun minggu lepas...dan lihatlah my charming prince nie,,sabo jer menanti roti canai..pakcik melatah nie( tukang tebar roti canai nie melatah orangnya..hehehe).
Kalau dikutkan kat taman kitaorang nie, siapa yang tak kenal firas..semua makcik2 dan pakcik2 kenal gan firas..sampaikan kalau we olss beli barang kat kat kedai runcit..tokeh kedai tu siap tanya..ehhh.."hari nie firas tak jalan2 gan atuk..ke.."?.."firas..mana atuk gan nenek ???..HAAA,,,glemer kejab anak aku nie..hehehe.Ibu firas pun tumpang semangkuk glemer..yelah..tokeh lebih kenal anak dari ibu sendiri..hehehehe

6 comments:

  1. boleh tahan cantik mama zieha ni..patut lah firas n mama firas pun cun gak..;)

    ReplyDelete
  2. A'ah la Noy.. Mama Zieha mude lagi ekk?? mcm kakak ngn adik jer...

    Firas mestio manja ngn nenek kann...

    ReplyDelete
  3. salam zieha..

    firas suka makan roti canai.. bagus.. senang nak layan anak2 yg suka makan ni.. spt anak2 kakyong, bg makan kenyang2 pastu senang ibu nak buat koje..

    ReplyDelete
  4. zieha-noy
    hohohoho..malu rasanya nk terima pujian tu..heheheh:P

    ReplyDelete
  5. zieha-connie
    betul tu connie, kitaorang mmg mcm adik beradik kalau berjn sama2, sbbnya mak i kawen muda dulu..zieha je yang kawen lmbt:p

    ReplyDelete
  6. zieha-kak yong
    kak yong, masalahnya firas nie pantang nmpk makanan..tak tau bila masanya dia kenyang..hehehe..cuma kalau dia nk stop makan dia kan gelingkan kepalanya..

    ReplyDelete

firas on the page