Wednesday, 8 April 2009

MYFIRAS-MAMA_AQISH BABY CUTE CONTEST


Ibu firas had read MamaAqish blog and annouced to join her BABY CUTE CONTEST..Since i have no idea to update any new story about my prince firas, i make a decision and love to join her contest. Well let see how the contest comes out..??
First step add @ Link Mama_Aqish di blogroll/bloglist anda and diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish . Then i need to describe ape yang menarik tentang anak anda & mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest...???
"Firas my little charming prince ibu dan baba..born in September 26,2007 in fasting month..bulan yang mulia..Firas anak yang cerdik seperti maksud namanya..
AHMAD= YANG TERPUJI.
FIRAS= CERDIK.
Tanpa firas..hilanglah seri hidup kami.Firas murah dengan senyuman..ketawa..bijak dan pandai menari dan semestinya firas menjadi pilihan baby cute contest kerana firas memiliki senyuman yang menawan dan pasti anda semua teruja melihat senyuman anak kami:) "

12 comments:

  1. cute nyerrr firas..noy suka sgt pic ni..i hope he wins..nampak lak dimples tu...muahzzz,firazz

    ReplyDelete
  2. anak2 tu adalah nyawa kn kak...
    walau cmne pn , anak adalah segala2nye...

    ReplyDelete
  3. senyuman yang menawan gitu... heheheh... comey comey..

    ReplyDelete
  4. zieha-noy
    tk u..ibufiras tak kisah menang ker dok..saje nk meriahkan contest mama_aqish,hehehehe.Darwish pun hensom per..ada potensi nk menang tu:)

    ReplyDelete
  5. zieha_cintaKuSayangMu
    alahai sis..sape yang tak sayang anak kann?sabo yer sis..tu rezeki twinss tu..

    ReplyDelete
  6. zieha-connie
    alhamdulillah kurniaan dari Allah:)Yang penting firas sihat....amin!!

    ReplyDelete
  7. salam kenal..

    chomeyl la blog u...!!
    kakyong terjah ni sebab nak tengok rupa baby nyer.. comel nyer, lesung pipit tu yg mahal tuh...!
    kakyong pun plan nak masuk, tp belum lagi buat entri nyer...

    ReplyDelete
  8. Toche!toche!K.yong..kembang bumper firas jab..hehehe..jom arrr join sekali contest baby comel tu:)kita sesama meriahkan contest tu yek!!

    ReplyDelete
  9. wawawa kak zieha,geram tgk lesung pipit firas..geram geram!nak cium2 jek hehhehe org pon nak join gak contest tu.ngah berusaha ni hehehhehe

    ReplyDelete
  10. yeyeye..auntie geram ye gan firas..muahssss..a big hug n kisses for auntie..I LOVE U:) hehehe..(gatai plak anak ibu nie..terlebih la plak..hehehe)

    ReplyDelete
  11. huhu!! kalo kita ade baby boy, nak letak nama firas gak..

    good luck firas!!

    ReplyDelete
  12. tk u betty..:)muahsssssssss

    ReplyDelete

firas on the page