Sunday, 1 March 2009

TAG FROM MAMA SYAFI'S





Menjawab tag nie ,mesti bermula dari huruf A, ke.?? hehehe, tapi nama i tak mula dari huruf A, camne tu yek,nama hubby gan anak jer yang bermula dengan huruf A.Well lets check it out..how smart i am..hehehe.Memandangkan blog nie ..ditujukan pada anak i, so i will start with the letter A,,,hehehe
Name : Ahmad (my first son name beginning with ahmad..hahahahaha)
4 letter word : Army (Sempena hari askar bulan mac nie.ahakss)
Boy's Name : Amran (my hubby name)
Girl's Name : Athirah (Nama anak kawan aku da..nama dia azura...)
An Occupation : Astronomi.
A colour: Art kaler..hahahaha
Something you will wear: A ring..mesti mau..hehehehe
Food : A piece of cake..hahaha..jadilah dari tak der kan
Found in the bathroom : Air Freshener
A place : Australia
Reason for being late : Asleep
Something you shout : "AHMAD..FIRAS...!!! (Bila anak i menakalkan diri...adushhh,time tu i tgh mengarangkan diri arrr..tu yang sebut nama penuh tu..ahaksss)
A movie title : Anak ( Filem melayu seram tapi seram suam2 kuku ...yang tiru ala2 korea filem konon..sebenornya..teringat sbb baru tapi nmpk tayang kt astro kirana..hehehe
Something you drink : Air Kelapa Laut..(hehehe..ada sesiapa yang tak pernah minum dok?)
A musical Group: Aleycat.."sampaikanla salam cintaku padanya...
An animal : A lion..hahaha..(wat ever,asalkan binatang udah..)
A street : Arab Street..ala..yang popular kat singapore tu..ahaksss
A type of car : Audi (jarang2 dah nmpk kereta nie kat malaysia)
Title of a song : Ayat-ayat cinta...(lagu indon juga sedap..bkn nak memperkecilkan lagu malaysia yek!!)
ok..tag nie nk tuju kat sape yek??
untuk semua lah,,,especially pada warga2 yang dah menjadi ibu,mama,ummi..ahaksss..

No comments:

Post a Comment

firas on the page