Friday, 6 March 2009

POOR FIRAS..IBU KESAL SANGAT

~Dalam keadaan yang sakit pun firas leh lagi nak melompat-lompat main kat atas katil~


~amik gambo masak firas tido, lebam kat hidung skit, kat sebelah mata tu..alahai..sedih nya..ibu..Maafkan ibu ...firas, ibu tak sengaja ..kereta tu yang jahat tiba2 muncul~



Semenjak hubby aku gie kursus nie, keja ibufiras dok ulang alik dari rumah ke rumah mak aku,bermaknanya aku tak tido kat rumah sendiri, tido kat rumah mak gan abah..takut tinggal berdua ..hmmm..insiden semalam membuatkan ibufiras kesal sangat bawa firas balik rumah kejab..yelah nak packing skit baju la katakan.On the way to my parents house, ada kereta hantu nie tiba2 kat depan..dah lah tak pasang lampu(waktu magrib),aku pun break emergency, firas yang berdiri kat kusyen kereta tersebam dan terhantuk kat dashbox atau benda kat dalam kerete ,,,uwahhh..uwahhhh firas menangis..kuat gak la hentakan dia..sebab break emergency .Lihat lah..anak ku accident skit..ada skit pendarahan kat sebelah mata kiri..nasib baik tak kena kat mata..syukur firas tak teruk sangat..but ibufiras..kesal sangat. Rasa menyesal sangat bawa firas semalam..kalau tahu nak jadi gini..tak nak bawa firas..apa nak buat..benda dah nak terjadi.. .huhuhuhu..

5 comments:

  1. cian firas tu, merah luka dia..
    harap2 cepat sembuh. nasib ler makny sempat brek.. nasib ler tak panic ye... memang la tuan punya keta tu hantu! hehe.. nasib tak terukk muka firas tu..
    zieha tak honnnnnn kuat2 org tu.. hiskkkk

    ReplyDelete
  2. kesiannya firas...malang x berbau...nasib baik x teruk sgt kan...

    auntie doakan firas cepat2sembuh yer..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..firas punya luka dh ok..harap tk der kesan parut..amin!!

    ReplyDelete
  4. kak,macamane firas kak?harap2 dah ok yek..ati sorang ibu,syahdu tengok anak jadik gitu kan..dok tahan sakit..
    tapi sebagai ibu,mari kita doakan anak kita kuat dan cepat sembuh ok! heehehe
    nampaknye kena beli babychair boh kat dalam keta tu..utk keselamatan anak..(org pon tak beli lagi hehhe yg dulu2 punya ader la )eh..babychair ke?lame dah tak sebut hehhehe

    ReplyDelete
  5. alahai ciannya kat baby firas..sabar dik yea..aduss sakitnya..ibuuu, syukur da ok huhuu

    ReplyDelete

firas on the page