Tuesday, 17 March 2009

PENAT


Ibufiras tak tau nk update apa kat blog puteraku ini, tapi 2 hari semalam (SABTU N AHAD) ibu penat sangat, yelah menjaga firas 24 jam (tolak firas tido tinggal lebih kurang 13 jam jam kot).Kalau ada hubby,gilir2 jaga.Maklumlah firas nie aktif sangat, kalau orang tengok memang tak sangka , nampak muka firas baik jer, tapi bila time dia mengaktifkan diri..siaplah..hehehe.Aku mengawasi firas A-Z ,ERMM..patutlah kalau hanto kat penjaga anak atau bibik, harga dia mahal..Tapi tak kisah lah..anak sendiri..ini kira satu cabaran bagiku yang telah bergelar seorang ibu.. Sekarang firas sudah 1 tahun 5 bulan++, esok sedar2 dah nak masuk 2 tahun..cepatnya masa berlalu,..jadi semestinya firas perlukan kawan..hehehe(masuk ibu adik la yek..ermm..harap2 allah bagilah aku rezeki untuk anak kedua tahun nie,,mudah2an..Firas pun dah besar kan..semoga dimakbulkan..aminn!!

2 comments:

  1. amin..insya Allah di murahkn n di permudahkn rezki utk zieha sekeluarga....ibu n AF doakan smoga zieha dpt baby ge girl plak.hehehe sepasang..tp apa2 pun x kisah boboy k gegirl asl sihat walafiat..kan..

    ReplyDelete
  2. wawawa..mmg nk anak nk pompuan ,kalau ada rezekilah..insyaallah.mama af doakan yer..amin!!

    ReplyDelete

firas on the page