Tuesday, 3 March 2009

TAG AGAIN-MARRIAGE


Hehehe, hari nie ibufiras dapat tugasan baru,,apalagi kalau bukan melayan tag2 dari member2 bloggers..hmmm.. terimakasihlah pada kawan2 yang sudi menghantar tag, walaupun bzzzzz dengan keja dan anak pun masih demam selsema dan tak berapa sembuh lagi, ibu firas tetap melayan selarat yang mungkin arrr..ok...first nk tepek my wedding time picture..masa time kitaorang berarak dolu2..upsss..masa tu i free hair lah,,ahaksss(malu dengan dosa,,ampun!!) yang salutenya..flowers girl bertudung,tuan badan punya diri..dok..(tanggung sendirilah zieha, masa tu fikir nak bergaya sakan,maklumlah sekali dalam seumur hidup..wat ever!!)


When was your engagement?
~10.10.2004~

When is your marriage anniversary?
~24 Disember 2004~

How long have you known your spouse?
~Only 10 month~
( believe it or not??..Bercinta gan lain..kawen dengan orang lain,,itulah namanya jodoh kan..alhamdulillah)

How long did you date before you got engaged?
~around 10 Month~

Where did you meet your spouse?
~Sewaktu berkursus di BTN~

What is your spouse’s full name?
~Amran bin Zakaria~

Do you have any children?
~Yes~

How many?
~ 1~

Do you have any pets?
~Yes,,a cat, but not long last..she(kitty) ran out..~

Do you own or rent?
~Nope, we own our house~

Do you live in the country, city/town?
~Kuantan city~

What is your favorite activity you do together?
~Play Bowling, spending at shoping complex find new goods,,hahaha~

Do you have a favorite vacation spot?
~Bali~

How many siblings do you have including in-laws?
~ 7~

What mosque do you attend?
~Masjid Sultan Ahmad Shah, Kuantan~

Is this the mosque you got marrried in?
~Nope, i married in my sweet home house where my parents stay at~

What town is your current address?
~Kuantan~

Do you work or stay home
~Working~

Where did you go for your honeymoon?
~Langkawi Island~

Leave a piece of marriage advice:
~Injecting romance(kasih sayang daaa,dari dalam hati, bukan dari comulut arrr) into a marriage to becoming a better listener~

Send this tag to:-
~To all my fans here,,,,enjoy tagging~

No comments:

Post a Comment

firas on the page