Friday, 20 March 2009

FIRAS KARATE ATAS MEJA




Beginilah firas tiap2 hari..kejanya naik atas meja makan..tu time kita sedar, bila tak sedar..adushhhh...penat..oooo nak layan..Time makan jer mesti dia landing kat atas meja..kalau dia mood baik jer baru nak duduk kat kerusi..tapi jarang2 lah..biasa kalau tak duduk atas meja, firas akan berdiri atas kerusi.Aksi firas nie memang bahaya, tapi nak buat macam mana?? Amik firas duk bawah..dia datang balik naik atas meja,,tu lah rutin hidup firas skrg.. Dah kenyang atau dah habis aktiviti kenakalan dia,,meja nie lah sasaran dia untuk bermain..amik segala yang ada atas meja tu..adoiiii..penat la wekkk dan aki jaga kamu..Nasib baik umah ibu tak banyak perabut, kalau dok..puas la ibu ..menjerit.....jerit..FIRASSSSSSSSSSSSSS........STOP IT !!!

No comments:

Post a Comment

firas on the page