Thursday, 26 March 2009

KUDAKU LARI GAGAH BERANI



Start dari bulan lepas firas dah semakin pandai mengayuh kuda nie..siap leh corner2..tapi aksi tu ibu tak sempat nak amik pic, coz firas tak suka bergamba..bila nak amik dia pusing kuda ke belakang plak.So..ini jer pic yg sempat diambil buat kenangan firas esok2.Tak lama lagi ibu leh la belikan firas basikal..sebenarnya basikal kecik ada kat rumah nenek dia,firas tak boleh kayuh lagi..sebab kaki firas tak sampai..heheheheh..sabo ye firas..2-3 bulan lagi, leh arrr kayuh basikal:)

6 comments:

  1. firas..jom bawa darwishes naik kuda.kita naik kuda kt tpi pantai..heheh

    ReplyDelete
  2. set..nnti auntie beli kuda yang besar skit yek..tak muat darwishes nk tumpang arrr:p

    ReplyDelete
  3. heheee.. bgs la dia suka.. :p Alden mulanya suka then dia bukan lg tunggang tp buat tungggang langgang .. :p

    ReplyDelete
  4. hehehe..anak lelaki mmg begitu la mama alden, but zaman skrg tak kira baby girl or boy,,kalau dh aktif, sama jer..:)

    ReplyDelete
  5. bang firas ..dik amna nk pinjam kuda, boleh eh?

    ReplyDelete
  6. boleh..saje...nnti abg firas ajar ye camne nak naik kuda..hehehehe:p

    ReplyDelete

firas on the page