Saturday, 15 August 2009

USTAT vs LEBAI vs HAJI FIRAS

~ ibu.....ada gaya tak mcam ustat lebai haji firas..kah3x~


Salam petang sabtu semua..
hari nie ibufiras tak tau nak hapdett apa..??
Sebab-sebabnya adalah :-(hehehe..mamcam tulis karangan fakta plak)
1) Amat payah nak amik picture firas..kalau nak amik selalu candid mcm nie..huhuhu
2) Camera cantik tak der dalam stock (hehehe..kira2 camera barulah)
3) Jarang dah keluar rumah semenjak ada kes H1N1..haaa..tu la sebab xtiviti keluarga kami
kureng sgt..byk habiskan kat rumah sahaja..huhuhuhu..tak per utk keslamatan firas
4) no idea...
So..itulah sahaja fakta2 yang membuatkan ibufiras jarang hapdett..
Tapi ibufiras berhajadlah nak buat give away contest..
bila difikirkan..ada ke orang nak join?..huhuhuhu..
agak2 nya korang nak masuk tak?
sambil2 tu leh dapat ramai kenalan kan...
oklah kengkawan semua..korang layan je lah
gambar firas yang suka pakai songkok buruk aki dia..
Untuk makluman sekarang firas suka pakai topi..songkok..dan segala2 yang ada pada rambut..mmg nak pakailah..
layannnnnnnnnn...:))

2 comments:

  1. aduhai hensemnye Firas tapi nape memuncung mulutnya tu syg?

    ReplyDelete
  2. ibufiras-ummuabdullahsyakir

    muncong tu sbb dia tak suka amik gambar dia..hik3

    ReplyDelete

firas on the page