Saturday, 1 August 2009

JOMLAH UNDI FIRAS:)

~♥♥HEHEHEHE..ini bukan undi simpati..tapi..juz suka2 nak tepek gambar firas yang tgh sedap sgt nyot2 air suam..terimakasih pada
auntie2 yang sudi vote utk firas..tk u:)♥♥~




~ hello everybody ...my number is B12..PLZZZZ vote deh~



Adeh!!!... hehehehe..salam bertemu kembali..
kali nie N3 ibufiras lebih pada berkisar
Jomlah undi.. firas


cara dia senang je..
ikuti langkah2 berikut :
Taip "VOTE B12"


dan hantar ke entry ni.... ke




cuma vote di entry ni je yang akan dikira.....
Setiap blogger hanya boleh mengundi sekali saja k....


pengundi berhantu yang tak de blog tak akan dikira....
Undi akan di kira start dari 01hb Ogos 2009 - 07hb Ogos 2009


JOMLAH UNDI FIRAS...

12 comments:

  1. ptg td akak dh cuba vote kt blog Damiaqish ttp inter lak ngok-ngek ckit..ok nnti akak try lg..firas mesti menang...posing camne pn ttp cumel n cute....

    ReplyDelete
  2. vote di kira frm 1 july to 7 july 2009???? Dah tamat tempoh lar cam gitu! ke atau 7 August 2009!

    ReplyDelete
  3. zieha
    nanti kakyong vote sekali arung anak2 kawan2 ibu... ;)
    n3 utk vote aliya pun kakyong belum UP kan lagi... hehehhh...

    ReplyDelete
  4. zieha-nza

    tk u kak..sayang akak..muahhss..:)firas hari demam kak..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  5. zieha-myhasla

    entah la yekk..tgk org lain sbuk dah buat kempen vote,mungkin mama_aqish salah type bulan kot..i rasa ogos..i dah edit dah..tk u ye..i pun tak perasan ..pakai copy paste je dari blog tuan organiser..

    ReplyDelete
  6. zieha-kakyong

    bereh..k.yong..heheheh..tk u:)

    ReplyDelete
  7. salam zieha,
    i dah vote ur prince charming! comelnyaa... buleh wat menantu nih.. heheh

    ReplyDelete
  8. Firas..!! aunty dah vote utk firas tau.. smoga firas menang. gud luck syg!!..=D

    ReplyDelete
  9. zieha-maria

    hehehe..jd menantu..hik3x,,ada chance nie nk tackel princess2 auntie..tk u auntie maria..sayang auntie:))

    ReplyDelete
  10. charming firas - mama zara

    mekasih mama zara..kim salam kat zara ye..hehehe:)

    ReplyDelete
  11. kak zieha...
    sudah vote..
    :)

    Gudlak!!!

    ReplyDelete
  12. zieha-tc

    hehehe..mekasih cikgu atas kesportingan vote,,..sayang cikgu..nurul:)

    ReplyDelete

firas on the page