Wednesday, 12 August 2009

DI SEBALIK WAJAH:)




Hari ini ibufiras dapat juga melihat gambar di sebalik wajah

pengundi bertuah ini.

YES! YES!..FOR MY EYES ONLY JE LA YEK..

kalau u olls nak tgk kenalah tanya pada empunya diri iaitu mama_syaza(kak su)

Petang tadi mamasyaza telah secara rasminya mengemailkan

gambar tersebut untuk tatapan ibufiras

fewitttttttttttttttttt.....wajah keibuan yang mempunyai 3 orang cahaya mata..memang

terserlah di sebalik photo tersebut:)

Tahniah buat mama_syaza yang begitu sporting untuk mengemailkan

gambar tersebut pada ibufiras

lain kali leh lah ibufiras buat kejutanzzz lagi ye...

pada kawan2 dan rakan2 bloggers yang lain..diharap jangan berkecil hati sekiranya tak terpilih untuk cabutan

pengundi bertuah

(mcm lucky draw plak aku wat nie..hik3x)

Insyaallah ,di masa akan datang..ibufiras leh lah buat lagi surprised2 utk rakan2 bloggers lain yang

rajin mengetop dan ziarah blog putera kami ini

Segala pendapat dan komen diharap dapat dikongsi bersama ibufiras ye..siapa yang nak komen dialu2kan untuk penambahbaikan,kekurangan,kesesuaian pada

blog putera kami ini..

Firas pun dah nak tidur tu..





kita berjumpe

lagi di N3 yang akan datang..wasalam!!

5 comments:

  1. salam kak...rajin akk buat kejutan utk kawn2 blogger ye

    Heheh comel kartun kecik yg tidur tu...ala2 Firas yea^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah juga utk Firas comel yg bjaya jadi top 5...walaumcmna pun Firas tetap comel dimata ibu ye syg^_^

    ReplyDelete
  3. ibufiras-ummuabdullahsyakir

    salam dik..pasal kejutzzannss tu untuk suka2 kan hati..asyik hapdet n3 je ..teringin gak nak wat surprised n3.hik3x..
    tk u dear:)firas mmg tetap comel dihati ibu..:))

    ReplyDelete
  4. zieha-nza

    hehehe,,suka yang suspens2..

    ReplyDelete

firas on the page