Tuesday, 25 August 2009

TERJEBAK GAN SHOPING ONLINE





Inilah hasil daripada shoping online ibufiras..
Entah angin ribut mana tah datang kat ibufiras tetiba2 je nak terjebak shoping online nie
bukan apa..jimat masa..n tak yah cari kat shoping complex ..juz click order n transfer..
wah..mudah bangat rupenya...
patutlah member bloggers pun yang lain sama suka meng shoping online nie
hehehehe...
Cuma yang tak bestnya kita kena pandai pilih size baju anak..
ada tu sebut umur 2 tahun..
tapi kadang2 tak sesuai..kena beli umur 4 tahun
macam ibufiras..baju firas semua ibufiras sengaja belikan dari usia sebenar firas
maknanya kalau nak beli online kena beli yang 4-5 tahun.
tengok size lah yek..nasib lah kalau dapat size kecik..dari ukuran sebenarnya..itulah kelemahan2
shoping online..
walaubagaimanapun ibufiras tetap teruja mengshoping online..
coz I LIKEEEEEE!!!!..
hehehehe..
last n not least,,ibufiras tak sabar nak tunggu 2 psc set baju burbbery utk my charming prince
kena tggu mid sept..eeee tak sabar rasanya..firas pun mesti sukakan....
ingat dah tak dapat dah baju tu..blogwalking...punya jalan..
at last ada yang sudi nak restock semula baju tu..alaaaa seperti baju yang ibufiras sebutkan dalam n3 yang lepas..hehehe
DAPAT JUGAK...SUKANYE..
IBU PLAK YANG LEBIH DR ANAK..KEH3X
PADAHAL FIRAS TAK KISAH PUN.PAKAI SARUNG JE BAJU BARU
TAK PERLAH MMG ELOKKAN MENGGEMBIRAKAN HATI ANAK..SUDAH SEMESTINYA:)
SAYANG SANGAT:))

20 comments:

  1. cantek2 baju baru firas.. wah bergaya sakan la firas raya ni yek

    ReplyDelete
  2. comeinye baju adidas firas tu..=)

    sy pon dh lame terjebak ngan shopping online nih. stakat arini puas atila. kena pilih saiz yg btol. nak senang, tanye jek measurement baju ngan tn kedai. br dpt pilih btol2 ikut saiz anak kan. shopping online ni senang. tk pyh kuar peluh n penat shopping kat luar. mklumla, kdg2 keluar mall bkn smpat shopping byk pon. kerja mengejar zara jek..hehe..

    nway, salam Ramadhan utk zieha sekeluarga jugak. aritu ade leave msg kat chatbox zieha tp rupe2nyer msg tu tak kuar plak..=p

    ReplyDelete
  3. wah..dah banyak tu baju raya firas.. afifah pun tgh menservey2 baju tuk raya ni..

    ReplyDelete
  4. amboi...cantiknya baju raya firas....adidas laks tu...bergaya sakan la nanti firas time hari raya

    ReplyDelete
  5. i like baju polo tu..cantik ..noy pun ader gak rasa nak beli tapi tak sempat2 lagi...

    ReplyDelete
  6. raya sakan le firas..gitulh kalu dh jadi ibu, ank2 didulukn..ibu trrrlast skali..em, kak nza blum beli apa lg nih..

    ReplyDelete
  7. kalo daku kerja & ade duit poket sendiri.. memang dah lama jugak terjebah nih...

    baju yg oren tu lawo..

    ReplyDelete
  8. amboi2 kak zieha, ligat shopping online nampak..hehhe klik klik jugak tapi hati2 yek hehhehe

    selamat berposa!

    ReplyDelete
  9. zieha mcm dh lama x update pasal firas.. rindu laa dgn firas.. dh pandai ap dia yek?

    ReplyDelete
  10. zieha-adda

    raya 2 tahun sekali, mmg tahun nie firas raya sakan:)

    ReplyDelete
  11. zieha-mamazara

    betul tu..setuju sangat,kalau bawa anak bukan leh shoping pun..last2 kita yang letih dok ngejar dia..huhuhu..berbaloi gak ye shoping online nie..JIMAT:)

    ReplyDelete
  12. zieha-ummi afifah

    afifah punya baju mesti byk choice..geramkan tengok baju girl..mesti ummi teruja nak membelinya:)

    ReplyDelete
  13. zieha-mama_syaza

    raya..jgn tak raya..firas mmg suka gan baju baru dia tu,,siap suruh pakaikan dan test bila tunjuk kat dia..
    tahu plak dia baju baru..hehehe

    ReplyDelete
  14. zieha-noy

    beli jangan tak beli..nnti out of stock..hehehe

    ReplyDelete
  15. zieha-nza

    ala kak..kita pakai baju tahun lepas punya je..lagipun baju kerja hari2 baju kurung..:P

    ReplyDelete
  16. zieha-k.yong

    alahai..tak per..suruh en hubby je belikan:)

    ReplyDelete
  17. zieha-cheyanti

    tk u dear..insyaallah..harap2 tak lah kena tipu..setakat nie alhamdulilah ..dapat baju gan cpt dan pantas:)

    ReplyDelete
  18. k.zieha..mmg klu dh terjebak shopping online ni payah nk stop...hgeheheheheh...
    geleng kpla hubby qis tgk qis shopping...tp yg byk nye bli utk diri sndiri je la..sbbnye utk darwihes mummy nye lebh suka terjah masa Jcard..heheh

    ReplyDelete
  19. zieha-mamatwins

    sekali dah terjebak mmg nak lagi..nak lagi..hehehe

    ReplyDelete
  20. hahaha.....dpt jugak yg dihajati ya...

    ain pun tgh tunggu dress sarah sampai gak ni....

    no more shopping lepas ni sbb stok baju dah terlebey sudahhhh....

    ReplyDelete

firas on the page