Thursday, 13 August 2009

MANA NAK CARI BURBERRY vs UNTUK BAJU RAYA FIRAS


~sayang..pairs baju nie utk 4 thn keatas..besar plak untuk firas~



Bulan nie ibufiras kemain selak( excited) nak bershoping baju anak secara online shoping..
Puas ibufiras cari..jumpe satu(adidas), tapi kena tunggu plak stock sampai plak..huhuhu
Letih nye blogwalking tak juga jumpe baju yang sesuai untuk firas..minat baju bubbery..tapi untuk boys kurang ada kalau ada pun umur 4 thn ke atas


..asyik untuk girls je..


geram betul tengok gaun bubbery girls nie...hee..kalau ada anak pompuan


confirm terus beli










cantiknya gaun girls nie very sweet...hmmmm..
tengok je lah dalam screen laptop nie..

sadizzzz..blogwalking kali nie gagal untuk menjejaki

tshirt bubbery..

akhirnya jupe satu set baju n pants for boys


scrool down

.......
...
..
..
.



taraaaaaaaaaaaa








hmmm..tengah memikir nie nak beli ker dak?

harganya RM 70..yang lecehnya kena booking deposit dulu RM 50..camne ye kawan2 cantik tak sepasang baju nie untukmy charming boy firas?? berbaloi tak membeli dengan harganya...

mlm nie ibufiras nak mimpi dulu..kalau mimpi esok leh booking

15 comments:

  1. memang baju tu kanak2 pompuan..cantik2 gilerrr...kalo utk bebudak lelaki cam biasalakan...tapi gambar pairs yg atas sekali tu mmg cantik...dok plan nak beli cam tu utk Ami

    ReplyDelete
  2. salam zieha....
    try singgah web ni http://www.anggunperibadi.com
    kot2 ada yang berkenan ke

    ReplyDelete
  3. 2 kena tmbah ahli kluarga..mana tau kot2 firas dpt adik pompuan lak..hi,hi,hi...
    em,mmg chantik sesgt baju tuh...sesuai le dgn harganya.

    ReplyDelete
  4. boleh jek beli baju gegirl tu, lps tuh tros pos kat Zara yek..hehe..

    ibu Firas tryla survey lagi. kot2 leh cari byk lagi baju cntik2 kan..=)

    ReplyDelete
  5. ibufiras-mamasyaza

    betul tu..baju perempuan mmg byk choice:)

    ReplyDelete
  6. zieha-myhasla

    hehehe..singgah..tetap singgah:)

    ReplyDelete
  7. ibufiras-nza

    hehehe..kak..nnti ada rezeki tambah keluarga..lelaki gak:P

    ReplyDelete
  8. zieha-mama_zara

    letih dah blogwalking..lily..bubbery utk boy tak byk pilihan..huhuhuhu..
    ehehe..pos utk zara..? boleh aje..bole je..je..:P

    ReplyDelete
  9. cantek baju tuh.. kalau firas pakai lagi macho nih.. tak penah beli brg online so tak tau la ttg deposit tuh..

    ReplyDelete
  10. camne kak, ada mimpi tak?????

    cuba la jenjalan kat blog lain dulu....mana tahu jumpa yg lagik cantik...

    ReplyDelete
  11. Memang hensem habis klu firas pakai baju tu..

    baju gegirl byk choice,kn?Cantek2 tu..eem nnt ibu kena spare satu utk adik Firas ye

    ReplyDelete
  12. zieha-adda

    mmg cantik adda..tapi sayang dah sold out...huhuhu

    ReplyDelete
  13. zieha-mama-danish& Amp;Sarah

    hehehe..sebenarnya tak la mimpi tapi mmg nak cari bubbery,,tu lah tak puas hati lagi nie..nak blogwalking sampai fening dah mata nie carinya,,hehehe

    ReplyDelete
  14. zieha-ummuabdullahsyakir

    hehhe..baju spare..takut spare2 kang kalau allah nak bagi rezeki anak lagi tup2x kluar jantan laiee..kah3x

    ReplyDelete
  15. berminat dengan baju kanak-kanak branded seperti oshkosh, burberry, guess, ferrari dsb, dijemput lawat blog saya amnioutlet.blogspot.com. hubungi saya untuk maklumat lanjut. Azmi 019-5525218. Thanks.

    ReplyDelete

firas on the page