Saturday, 4 July 2009

FIRAS DEMAM LAGI

~firas masih menunjukkan ligatnya kat klinik..pantang tengok permainan...~


~Orang tua2 penah berkata kalau tidur nampak anak mata tu katanya degil..betul ker??
hehehee..komen ibufiras...mmg degil pun ..tapi firas degil dengan cara yang cerdik kan..pandai anak ibu busyuk sayang nie...hehehee~


Sedang ibufiras sibuk menghadapi gov exam ..firas plak demam,selsema + batuk.
Adoiii..masa hari rabu hari tu firas tiba2 demam..terpaksa plak anto firas gie klinik..suhu firas masa tu 38'..tahap demam dah tu..risau gak dengan cuaca dah virus yang tak menentu sekarang..
Semalaman ibufiras n baba tak leh tido..sebab firas asyik nangis je..gara2 hidungnya tersumbat
dugaan betul buat ibu kali nie..apa tak nya esok nk exam..anak plak demam..huhuhuhu
tido pun tak lena..tak cukup tido we olls dalam 3 hari berturut-turut..
Hari nie alhamdulillah..firas punya selsema n batuk dah ok..dalam 3 hari kitaorang pantau
barulah nmpk berkesannya ubat tu imune pada badan firas.. cuma firas nie jenis yang lasak gak
time demam pun firas masih menunjukkan keaktifan dan kenakalannya sabo je lah

10 comments:

  1. Komen dalam tulisan jawi.

    سوقتو ساي بري كومين اين ڤون انق ساي سداڠ دمم.


    View Profile: Rantong™

    ReplyDelete
  2. komen dlm tulisan jawi?? wow!! cool..

    zieha.. semoga firas cepat sembuh.. kesian dia.. kasi dia minum air o byk2..

    ReplyDelete
  3. mmg kalo anak demam, ibu n abah mesti tak cukup tdo..diaorg kdg2 bgn tgh mlm menangis...idung tersumbat ke apa ke

    ReplyDelete
  4. eh..tak dela degil. org kate klu tido mate terbukak sket tu mksudnye tgh nyenyak abeh (haha..smbil2 mengcover diri sndiri la tu..)

    siannye firas demam. nasib baik dh beransur sembuh..=)

    ReplyDelete
  5. ciannya kat firas....cepat sembuh ya. makan ubat betul2 k...

    ReplyDelete
  6. zieha-rantong

    jawi?? hehehe..nmpk u tulis puan..demam..yang lain2 kureng jelezz..coz font jawi tu very small..tks visit myfiras:)

    ReplyDelete
  7. zieha-adda

    hai adda..yup its cool in jawi..hehehe..tks..firas dah sihat sekarang..alhamdulillah:)

    ReplyDelete
  8. zieha-mama_syaza

    betul tu..firas terjaga sbb idung sumbat..kesian..firas...dan kesian kami..huhuhu..tak cukup tido:(

    ReplyDelete
  9. zieha-mama zara

    lena vs degil kot..hehehe,alhamdulillah..firas buat coming back untuk menakalkan diri laieee..huhuhu..fening2 kepala ibu:(

    ReplyDelete
  10. zieha-mama_danish

    tk u anutie..firas mmg degil dan susah mkn ubat..ibu firas selalu paksa firas..firas telan je..dengan penuh perasaan..sambil menangis..waaaaaaaaaaaaaaawaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

firas on the page