Saturday, 25 July 2009

FIRAS TEST SETTY VANTAGE:)

~wah..berat gak setty nie...nak berehat lah jab..give me 1 minute..,nnti firas nk pegang mangkuk tu plak..hahahahaha~


~argghhh..tolak setty lah ..nak test berat tak setty nie~


~sebenarnya memikir tu apa yang nk dibuat lepas nie~


Hari ini ibufiras..cuci2 mata kat kedai vantage..
sambil menemani bondaku yg nk beli set tempat kuih
jangan tak pecaya firas punya taste pun not bad tau..
pandai dok kat kerusi setty vantage nie..
empuk ke firas setty vantage tu firas?
Sebenarnya setty vantage nie adalah tempat larangan untuk diduduk (DO NOT SIT )
Tapi hero seantario malaya nie..tetap tak peduli.. dia duduk gak..mcm rumah sendiri plak daaa)
Nasib baik tokeh vantage nie baik hati dan
kebetulan sibuk melayan customer yang lain..hehehe
(agaknya dlm hati..habislah kerusi display aku nie..sabar je lah...nasib baik budak kecik..kalau dah besar..siap ko..hehehehe)
Yelah firas...habis ko kejakan setty vantage nie..
kemain geram ko yek..dah puas ko lanyak
gan kasut...(habis lah hitam kerusi tu..)
tolak setty ke kiri...seret ke kanan...seret ke kiri..sesuka hati je ko nak buat yek...
ibufiras dah malas nk tegur(dah sampai tahap letih)..
tengok je gelagat firas tu..last2 tak tahan terpaksa angkut firas masuk
dalam kereta..(tunggu dlm keta je la....)

8 comments:

  1. xpelh firas..time kecik2 gni wat pepun org cool jeerr...cuba kalu ibu firas dok lepak atas tu...sure kena halau...

    ReplyDelete
  2. firas....taste kita same la..
    aunty qis pn ada niat gak ni nk kumpul mengumpul..
    tp kena tgu umh sndiri..xde tmpt nk ltk skrg ni...

    ReplyDelete
  3. ada makna tu Firaskan...nak soh mama belikan utk hari raya nanti la tu...setty baru

    ReplyDelete
  4. zieha-nza

    hehehe..halau?kalau tokeh tu halau..hilang la satu customer dia..hehehe..nak tak nak...tokeh kena layan kerenah mak budak nie becoz customer is always right:)

    ReplyDelete
  5. zieha-mama_twins

    auntie qis..kalau susah2 sgt letak je setty tu kat rumah firas..leh firas pakai dulu setty tu..hehhehe

    ReplyDelete
  6. zieha-mama_syaza

    setty baru?...eeee..tak yah le..setty yg ada nie pun tak larat nk ngemas nya..hik3x..

    ReplyDelete
  7. kalo ibu firas yg dok sekali mau tak tokey kedai tu ... fire... dan2 tu firas bertukar... hehehehhh... tolak2 xper.. jgn firas minta bawa balik dah...

    ReplyDelete
  8. Heheh,akak kdg2 telatah ank2 ni buat kita jadi seronk,geram,n mcm2 perasaan kan?

    ReplyDelete

firas on the page