Tuesday, 21 July 2009

MAMA_AQISH GIVEAWAY-LIL PRINCE N PRINCESS(STICKEY MODE)

~STICKY MODE ! ~ Plzzz Scrool Down For This Entry ~





Bertemu kembali buat mama_aqish di alam maya ini:)))
Sebenarnya ini merupakan contest kali kedua zieha participate mama_aqish punya contest
saje suka2 dan meriahkan suasana..hehehehe..
harapan nak menang..rasanya tak kot..
sebab ramai kat luar sana yang lebih cun..dan macho..

but bagi ibufiras..FIRAS tetap dihati ini..n FIRAS is my little charming hero.
.♥♥♥muahhh.♥♥♥..

tak pedulilah org nak kata apa ..tak comel ke..
ada birth mark
ker..ada
tanda parut ke

janji firas is my little hero..

oklah berbalik pada syarat contest..nie..syarat-syarat dia mudah dan seperti berikut:-



1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....


2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 Bulan hingga 2 tahun saje....( yang lahir tahun 2007 & 2009 je) lelaki dan perempuan.


3. Upload hanya 1 keping gambar sahaja yer...


4. Jawab soalan mudah :



a) Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??



Firas sememangnya layak mendapat award MY CUTE LIL PRINCE kerana firas memang cute dan mempunyai senyuman yang menawan. Mampu membuat sesiapa jatuh cinta pada pandangan pertama..lesung pipit yang menghiasi di tepi bibir amat cute dan pasti anda teruja melihat senyuman firas:)



b) Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)


Be honest ibufiras bukanlah pengikut setia blog mama_aqish.. tetapi memang zieha ada mengikuti perkembangan blog mama_aqish menerusi pertandingan baby comel yang terdahulu..masa tu mmg kira blog mama_aqish jadi tumpuan semua blog buddys di malaysia.maklumlah..memang jarang..blog buddys yang anjurkan contest masa tu..mungkin zieha leh kategorikan mama_aqish sebagai pelopor yang menganjurkan contest baby..cyayok!!cyayokk!!..dan tak silap zieha blog mama_aqish pernah dipilih sebagai blog pilihan Malaysian apa tah(upssss soweyy mama_aqish..zieha lupa dehh..) oklah ..ini sahaja serba sedikit yang zieha leh citer pasal mama_aqish..nak story lebey2...rasanya..ngak tau..hehehehe..ya ampun..!!!

Bagi kawan2 lain..jomlah kita beramai2 join contest nie..tak rugi tau...foc..tau..sambil2 leh tambah kenalan...:) betul tak kawan2??


...........................................................................................

...................................................................................

........................................................................

........................................................

..............................................

................................

..................

........

....

..


taraaaaaaaaaaaa...inilah dia gambar my lil prince hero...











Nama ~> AHMAD FIRAS BIN AMRAN


Umur ~> 1 TAHUN 9 BULAN


Tarikh Lahir ~> 26.09.2007


4 comments:

  1. untie sure firas akn menang....soo cuteee...umuah!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. cutenye..ada can ni.. afifah pun mak join gak tp umminya cbuk.. tak sempat nak buat post..

    ReplyDelete
  3. zieha-mama_syaza-nza-ummiafifah

    mekasih pd auntie2 semua..firas cuma join je..hehehe:)

    ReplyDelete

firas on the page