Tuesday, 29 September 2009

DUIT RAYA FIRAS

~simpanlah walau sedikit pun..lama2 jadi bukit~



Alhamdulillah ..bertambah lagi
tabung firas untuk
SSPN..
Tahun nie firas punya duit raya sehingga
kini telah mencecah RM 415.00
Tahun nie susut skit lah
berbeza dr tahun lepas firas
dapat collect duit raya dalam RM 6++
TERIMA KASIH PADA PARENTS, KAKAK /ABG IPAR/
SEPUPU/SEDARA MARA/SAHABAT2/KAWAN2
YANG SANGAT BERMURAH HATI
BAGI DUIT RAYA KAT FIRAS



Walaupun tahun nie kami kurang berjalan2
rezeki firas dapat duit raya..alhamdulillah
Insyaallah..berkat murah hati anda semua
akan kami manafaatkan
untuk simpanan masa depan firas
SIMPANLAH DI SSPN:))


~ duit raya firas untuk tahun nie..alhamdulillah..firas suka sangat..~

10 comments:

  1. we ols simpan kt asb.. malas nak simpan kt sspn hehe

    ReplyDelete
  2. hai..firas ke yg suke ke @ mak nyer yg suker mengira duit raya firas?kekekeke...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..Darwish tak byk tahun ni..Around Bnd$180 jer cos weols tak berjalan raya sgt cos takde bibik n darwish ligat sgt kat umah org...

    ReplyDelete
  4. sonok nye Firas!!!! :) Ashraf pun boleh lah jugak, tapi raya di KL je..

    ReplyDelete
  5. ibufiras-> adda

    mana2 je la adda,asalkan menyimpan.ASB biarlah firas sendiri yg simpan esok:)

    ReplyDelete
  6. ibufiras-kay

    alhamduillah..rezeki firas:)

    ReplyDelete
  7. firas-> suhana

    kalau firas yang kira duit confirm ilang duitnya..sah2 dikoyakkan..baik ibunya yang kira..suka mmg suka..rezeki teww:P

    ReplyDelete
  8. ibufiras-> noy

    betultu..kadang2 malu nak bawa anak jln kt umah org..coz firas terlalu ligat..kalau nk beraya..pegi kejab je, tak leh dok lama2 sgt..uhuhuhu

    ReplyDelete
  9. zieha->aieesha

    wah asyraf beraya kat bandar ye..mesti byk teww dpt duit raya:)

    ReplyDelete

firas on the page