Friday, 4 September 2009

STICKY MODE- MAKAN & MENANG CONTEST

~THIS CONTEST IS STICKY MODE~



Yehaaa..mcm gatai2 tangan plak malam nie..
bukan apa..tengah addicted nak bercontest plak
kali nie..dulu addicted berbloging...shoping online..ler nie suka2 nak anjurkan contest plak..termasuk meng-sportingkan diri
untuk join contest yang
dianjurkan oleh kawan2 blog semalaysia...hahahaha


ok sempena coming besday putera kesayangan mama adwan..tuan kepunyaan blog ini

-->> adwan_encem <----

telah menganjurkan contest ini
sesiapa yang nak join..jom click di link tersebut...
syarat2 yang diwajibkan seperti di blog mama_adwan
jom kita sesama memeriahkan contest ini..


Sebenarnya..apa yg uniknya contest ini
adalah kerana tarikh
lahir adwan adalah sama gan my charming prince
wahh..adwan gan firas..
samalah tarikh lahirnya
cuma tahun je yang berbeza
besday nya ialah 26.09.08
firas plak 26.09.07
so beza setahun je lah yek..hehehe
gambar yang ibufiras nak try ialah

SEPERTI DIBAWAH INI..






SYARAT2 CONTEST


"Upload" kan sekeping gambar makan yang paling melucukan & exotic anda bersama suami/anak2/keluarga/kawan2/sesiapa sahaja... -->DONE


Gambar yg paling paling tak tercapai dek akal yang melampaui batas2 adap ketika makan....hehehehehe... --> DONE


Ceritakan serba sedikit mengenai gambar tersebut dan mengapa anda mengatakan gambar tersebut layak utk menang



Kenapa ibufiras kata layak gambar ini untuk menang???



Gambar ini adalah disekitar kenduri
di rumah nenek firas di johor yang lalu
masa nie firas suka sangat memegang
benda di sekeling yang ada
almaklumlah tengah sedap dapat kaki n tangan..
Jadinya firas pun tengah teruja
mengexplorekan diri ke dapur plak
Time di dapur inilah firas
start sibuk2kan diri..
konon2 nak tolong
masak ...?..masak ke firas?
idokla..sibuk nak try makan timun
tengoklah makan timun
sambil mencangkung
hahahaha..
disebabkan insiden inilah
sehingga kini firas amat gemar makan
TIMUN..:)

5 comments:

  1. gudluck to firas yg handsome...mesti tengah makan timun tu

    ReplyDelete
  2. good luck firas n mama... model timun ni..

    ReplyDelete
  3. zieha To-> mamasyaza-> ummi afifah

    hopefully ada luck la..tk u:)

    ReplyDelete
  4. wah2... beday same ek firas ngan adwan ek... hehehe dh jenguk dh.... gud luck firas....

    ReplyDelete
  5. zieha-> adwanenhem

    nnti pilih firas ye..hehehe..tk u:)

    ReplyDelete

firas on the page