Tuesday, 3 February 2009

SIAPA YANG JAGA FIRAS SEMASA IBU BEKERJA?

~CUCU KESAYANGAN MY MOM ~


~FIRAS BERSAMA WEK DAN AKI~



Firas nk tau dok sape yang jaga firas masa ketiadaan ibu?? arrrr wek gan aki lah(my beloved mummy and daddy) yang jaga firas..ingat tau..banyak jasa wek gan aki nie..jangan nakal2 dengan diorang ,kesian..wek gan aki dah tua..jangan lasak2 yeee..Hmmm untung aku kan sbb tk yah nk hantar anak gie taska.Sebenarnya aku tk beberapa percaya sangat gan taska nie..banyak kes yang kadang2..alahai....pernah terbaca dalam satu blog tu..pasal hantar anak kt taska..ermm sedih..gara2 pengasuh yang tak berhati perut..tinggalkan baby gtu je..hmmm macam2..tapi kalau benda nk jadi..jadi gakk..Harap2 firas happy ye..wek gan aki mmg sayang sama firas..teman kan diorang yer...ahaksss:)

2 comments:

  1. waa..muda lagi ler nenek firas ye.. :p
    bagusla zieha, ada org terdekat nak jaga.. sy pun kurang percaya kat taska tu.. kwn ada cerita..

    dkt taska.. kebetulan abg dia ni ambil awl anak dia, so ternampak la.. penjaga taska tu taburkan mknan(junk food) kat lantai. so ramaila anak2 ambil mknan.. berebut rebut tu.. kesian ekk..
    buat masa ni mak sy jaga.. tp baby sitter sy dulu ok jg cuma husbnd dia tengah sakit2 so sy pun terus ambil mak sy dr sabah raya cina tu :p

    ReplyDelete
  2. betul tu:)tapi kalau dh terpaksa kena juga hantar kt taska kan.Tk perlah kita buatlah apa yang terbaik untuk anak kita..

    ReplyDelete

firas on the page