Sunday, 8 February 2009

AKSI FIRAS MAKAN PEJAL

~YUM!YUM..SEDAP ARR FRENCH FRIES NIE IBU(NAPELA SKIT SGT)~

~FIRAS MEMANG SUKA TGK ORANG SAMBIL MAKAN~


~IBU..MANA FRENCH FRIES NIE??~


~TENGOKLAH YANG DALAM MULUT TK HABIS LAGI, DH PEGANG YG LAIN..ISHH..3X~



Ermmm, bila sebut pasal makan nie, memang firas seorang yang pemakan orangnya, pantang nampak ibu gan baba makan , firas mesti nk minta juga..Sebenarnya aku tk ingat bila firas start makan makanan yang pejal..cuma kitaorang bagi skit2 la..lama2 dia pun suka..dan nestum kt rumah tu langsung firas tk pandang..hehehe..Menu utama dia sekarang mesti nasi gan kicap(sbb manis kan) .Tapi bila kitaorg pegi bawa ke McD, K.F.C, A&W,Pizza makanan wajib dia mesti french fries atau chicken nudget. ..hehehe..kalau tk bagi menjerit satu dunia..hahaha..memang suara firas jer lah yang kedengaran ....tk der suara lain,sambil2 berdiri2 di atas kerusi baby chair(kalau dia tk dapat makanan tu) Aduhhh..firas,,sabar2..jgn tamak sangat yer...

3 comments:

  1. sedapnye firas mkn fries...aunty qis mmg suka sgt fries..heheh

    ReplyDelete
  2. ish..auntie pun jd lapo tgk firas mkn..hehehe...

    ReplyDelete
  3. firas memang kuat makan, pantang tengok makanan depan mata:)mesti nak,,

    ReplyDelete

firas on the page