Wednesday, 10 August 2011

ADA GAYA YB TAK?





hai inilah wajah terbaru firas..


firas tgh sibuk nie..


maklumlah nk jadi menteri





ISHHH..serius gayanya..


memikirkan masalah negara ke?


hehehe











sukanya firas apa yang digelihatikan tu
agaknya masalah negara dah selesai lah tu..
Bila lihat gambar nie lega skit hati ibu
tengok hidungnya dah ok..licin
dah tak nmpk scarkan..kesan dari luka hari tu
alhamdulillah..tak sia2 beli ubat scar tu..


3 comments:

  1. amboi2 firas..bercakap ngan sape tuh..bersungguh2 bebenar nampaknya..=p

    ReplyDelete
  2. ye..semenjak petah bercakap..mmg bersungguh2..kalau telefon kat rumah tu ,mmg bagi firas yg angkat dulu..senang dah ada assistant tolong angkatkan..hehehe

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

firas on the page