Thursday, 23 June 2011

MASIH ADA LAGI KE YG INGATKAN KAMI?


tiba2 angin untuk berhapdet datang kembali..
selamat kembali ke dunia blog..
blog ditinggalkan seiring dengan tumbesar firas
yang sudah semakin membesar dengan johan..:)
tak lama lagi firas nak masuk 4 tahun tau!
skrg firas dah sekolah taska..masuk 1/2 hari je..
sebab nak get use gan environment sekolah kecik..
Firas dah ramai kawan skrg..kesian gak kat dia
sbb sehingga kini firas masih belum dapat adik lagi
tu yang hantar firas gie sekolah kecik..
oklah ibu pun dah hampir lupa nk berblog..so skrg nk
upload gambar terbaru kami..well ada ke yg tengok ye??
harap2 adalah 1-2 org yg response pada kami berdua
cian ye firas..blog firas dah bersawang sgt nie..
harap2 adalah org yg merindui kita..
salam bertemu lagi...:)

5 comments:

  1. mestilah masih ingat, dah lama menyepi pun
    wow firas makin bulat

    ReplyDelete
  2. terima kasih,firas kuat mkn tu yang bulat tu..hehehe

    ReplyDelete
  3. lamanya zieha menyepi...rasanya dh hmpir sethn...tgk2 firas dh sk..makin bulat..rindu firas, rindu zieha gak...slmat kembali ke alam blog....

    ReplyDelete
  4. hai..akak..sepi itu mmg indah kan:) tapi bila bertemu disini amat gembira dan happy..Masa mmg pantas..mmg dah agak lama zieha menyepi,kadang2 ziarah blog tp biasalah jari jemari tak tertekan utk berblog..(sebenarnya sy lebih aktif di fb time tu)Akhirnya windu utk berblog semula.Terima kasih kak..harap2 kita berjumpe lagi di lain waktu:D

    ReplyDelete
  5. masih ada yg rindu..welkom back mama firas

    ReplyDelete

firas on the page